Uw bruiloft van a tot z

Uw hele trouwdag geregeld of feestend afsluiten? Bij Café de Kloek kunt u uw trouwdag vormgeven zoals u dat wilt. Het officiële gedeelte, het diner en feest kunnen -als u dat wilt- allemaal op 50 meter loopafstand van elkaar plaatsvinden, georganiseerd door op elkaar ingespeelde partners.

Onze unieke samenwerking met trouwlocatie De Schelleboom en eigen professionele keuken (met koks) maakt dit mogelijk.

Liever alleen bij ons eten en/of feesten? Dat kan natuurlijk ook.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Volledige invulling van de dag of alleen een knalfeest, alles kan
  • Creatieve ideeën, wij denken graag mee over uw mooiste dag
  • Ultieme gastvrijheid en service
Reserveren

Zaal aangepast aan uw thema en wensen

Uw trouwdag viert u uiteraard graag in stijl en met sfeer. Wij richten onze zaal in samenspraak met u precies zo in zoals u dat wilt. Eerst sjiek dineren of even rustig borrelen en daarna los in de feestzaal? Dat kan.

Door onze afsluitbare ruimtes, kunt u eerst met uw gezelschap lekker eten of ontspannen en daarna zo doorlopen naar de feestruimte. Alleen feesten kan natuurlijk ook, in een intieme kleine zaal of we gooien de deuren open en u heeft plek voor al uw familie en vrienden.

Lange tafels om aan te zitten, een paar statafels om aan te kletsen, alle ruimte om te dansen of een extra zitje voor opa en oma? Het kan allemaal. Via onze partner Van Delft Verhuur richten wij de ruimte in naar uw wensen.

Lekkere hapjes uit professionele keuken

Of u er nu wel of niet voor kiest om ook bij ons te dineren, een lekker hapje kan altijd. U kunt ervoor kiezen ons een paar keer rond te laten gaan met bijvoorbeeld bitterballen, een arrangement afnemen met een paar minigangetjes aan luxe fingerfood of de avond afsluiten met een snack. Onze gediplomeerde koks maken het voor u in onze eigen keuken.

De mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact op

Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven en daar maken wij graag deel van uit. Bij ons kunt u rekenen op gastvrijheid en service met een glimlach.

Onze mogelijkheden zijn bijna eindeloos om uw dag vorm te geven zoals u dat wilt. Neem dan ook gerust contact met ons op of loop eens binnen en we denken graag met u mee over hoe wij uw bruiloft samen onvergetelijk maken.

Een bruiloft te vieren?

Onze partners