Café De Kloek

Geboren en getogen als echte Oosterhouter en met een flinke dosis ervaring als (chef)kok in verschillende lokale restaurants op zak, is er voor café-eigenaar Frank van Gurp niets mooier dan een écht Oosterhouts café runnen; Café De Kloek. Maar dan wel in een nieuw jasje. Als party- en eventcenter richten wij ons op speciale gelegenheden. Voor u en voor de stad.

Bij ons kunt u terecht met evenementen, om een knalfeest te geven of een gezellige (bedrijfs)borrel te organiseren. Ook voor een heerlijk diner of een complete bruiloft bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen dat met een mooi vast team dat enorm gedreven, gastvrij en gewoon gezellig is.

Onze missie

De Oosterhoutse horeca verrijken

We slaan dan ook graag de handen ineen met diverse partners en staan altijd open voor samenwerking met andere (horeca)ondernemers. Zo zorgen wij in samenwerking met Kitchen-staff Catering ook voor culinaire hoogstandjes, regelen we met partner Van Delft Verhuur dat u altijd de inrichting heeft die past bij de gelegenheid en verzorgen we samen met Theater de Schelleboom uw complete huwelijksdag.

Maatwerk en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel en zo hebben we ons bedrijf ook ingericht, met onze interne organisatie en samenwerkingsverbanden.

Dus wat u ook zoekt, wij kunnen het vormgeven